Ο κόουτς

Ο Κωνσταντίνος Ρίζος είναι προπονητής λόγου και σκηνικής ομιλίας από το 2005, κι έχει συνεργαστεί με επαγγελματίες της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης, του θεάτρου και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Έχει Bachelor of Arts in Theater and Performance του Πανεπιστημίου Bard College, New York

Έχει πτυχίο στην κλασική Αρμονία και έχει παρακολουθήσει εργαστήρια μουσικής σύνθεσης και κλασσικου τραγουδιού ως μέρος των πανεπιστημιακών σπουδών του.

Ολοκλήρωσε τον ετήσιο κύκλο μετα-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην υποκριτική “Έρευνα και Επεξεργασία της Φωνής”, εστιασμένο στις μουσικές πτυχές της φωνής του ηθοποιού, στην δραματική σχολή του ΚΘΒΕ.

Παρακολούθησε επιτυχώς τον κύκλο σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (620 ώρες) και ολοκλήρωσε την αντίστοιχη πρακτική άσκηση στο Life Coaching και την μεντορική.

Είναι επι του παρόντος σε πρακτική άσκηση για την πιστοποίηση του ως Life Coach σε επίπεδο Practitioner από το EMCC (European Mentoring and Coaching Council) και μέσω της ακαδημίας Coaching Evolution Intl.

(Επαν-) εκπαιδεύεται επίσης στην E.T.A.P.P (École Technique FM Alexander de Paris pour Professeurs) στη βελτίωση της “Χρήσης του Εαυτού” (The Use of the Self) με στόχο να γίνει δάσκαλος της Τεχνικής Αλεξάντερ.

EnglishFrenchGreek